Ekološki prihvatljivo

Gospodarenje otpadom

Sveobuhvatno gospodarenje otpadom obuhvaća prikupljanje, recikliranje i sigurno odlaganje. Osmišljene da minimiziraju štetu okolišu, ove usluge potiču održive prakse, od učinkovitog prikupljanja otpada do promicanja recikliranja, u konačnici potičući čišću i održiviju zajednicu.

Saznajte Više
Vaš najbolji suputnik

Kružni prijevoz Điro

Uskočite u našu praktičnu kružnu prijevoznu uslugu i istražite Makarsku s lakoćom! Bilo da ste mještanin ili posjetitelj, udobno i učinkovito ćemo vas odvesti gdje trebate. Naši prijateljski vozači provodit će vas kroz prekrasnu Makarsku u našim modernim kombijima s 8 sjedala. Dvije rute voze paralelno, tako da nećete dugo čekati na sljedeću liniju.

Saznajte Više
Briga kad je navjažnije

Pogrebne usluge

Makarski komunalac je duboko predan pružanju dostojanstvenih ukopa i pažljivo organiziranih pogrebnih usluga. Naš fokus se proteže dalje od mjesta poćivališta nudeći sveobuhvatnu emocionalnu i logističku podršku tijekom vremena gubitka. Svakoj ceremoniji pristupamo s najvećom pažnjom, pozornošću i suosjećanjem, osiguravajući da se Vašim najmilijima oda počast na način koji zaslužuju.

Saznajte Više
Transformiranje okoliša

Hortikultura i održavanje javno-prometnih površina

Profesionalna njega transformira javne prostore kroz stručan dizajn vrtova, funkcionalna poboljšanja i kontinuirano održavanje. Rezultat su prekrasni, korisni društveni prostori koji podižu i estetske i praktične aspekte urbanog življenja.

Saznajte Više

Imate pitanja ili tražite dodatne informacije?

Kontaktirajte nas