Uvjeti korištenja

Uvjeti Korištenja

Dobrodošli na online platformu www.makarski-komunalac.hr, koja je u vlasništvu Komunalnog društva Makarski Komunalac d.o.o.. Pristupom ovoj web stranici u cijelosti prihvaćate niže navedene uvjete korištenja i slažete se da ćete ih poštovati tijekom vašeg korištenja. Ovim postupkom potvrđujete da ste upoznati sa svim uvjetima korištenja web stranice, uključujući moguće rizike koji se mogu pojaviti. Korisnici su odgovorni za redovito pregledavanje uvjeta korištenja, budući da isti mogu biti podložni promjenama bez prethodne obavijesti ili objašnjenja.

Većina sadržaja na ovoj web stranici sastoji se od vlasničkih materijala, uz dodatne poveznice na vanjske stranice. Pregledavanjem sadržaja, korisnici se obvezuju koristiti ga isključivo za osobne svrhe i slažu se da neće distribuirati ili koristiti sadržaj u komercijalne svrhe bez izričitog dopuštenja. Vlasnik web stranice posjeduje autorska prava nad tekstualnim i vizualnim sadržajem. Neovlaštena upotreba smatra se kršenjem autorskih prava i može rezultirati pravnim postupkom. Prijenos sadržaja na druge portale, elektroničke ili tiskane medije, bez pristanka Komunalnog društva Makarski Komunalac, strogo je zabranjen. Ako korisnik sumnja u kršenje autorskih prava na portalu, dužan je obavijestiti Komunalno društvo Makarski Komunalac. U slučaju legitimnog zahtjeva, sporni sadržaj bit će uklonjen. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost. Portal se ne može smatrati odgovornim za eventualne štete nastale korištenjem.

Iako se čini sve kako bi se osigurala točnost i potpunost objavljenih informacija, zbog brzog tempa i strogih rokova za objavljivanje, moguće su pogreške. Iz tog razloga ističemo da su sve informacije isključivo informativnog karaktera i za druge svrhe preporučujemo usporedbu s drugim relevantnim izvorima informacija.

U nastojanju da se neprestano poboljšava, administracija web stranice prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenima posjeta, načinima pristupa, informacijama vezanim uz IP adrese i najposjećenijem sadržaju. Ovaj postupak provodi se uz maksimalno poštovanje privatnosti korisnika, koja je pažljivo zaštićena.

Sastavni dio uvjeta korištenja je i pravilnik o privatnosti, koji detaljno opisuje način prikupljanja, korištenja i zaštite osobnih podataka. Pravilnik o zaštiti privatnosti možete pronaći na sljedećem linku: Pravilnik o zaštiti privatnosti

Neovlašteni pokušaji izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki, zaobilaženje istih ili korištenje sustava suprotno njegovoj svrsi strogo su zabranjeni.