Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti


Web stranica: makarski-komunalac.hr Tvrtka: Makarski Komunalac

Zaštita privatnosti

Na web portalu makarski-komunalac.hr cijenimo vašu privatnost. Posvećeni smo zaštiti osobnih podataka koje nam povjeravate, uključujući imena, adrese, telefonske brojeve i e-mail adrese. Naši korisnici su obavezni pružiti točne podatke sukladno našim uvjetima korištenja.

Prikupljanje podataka

Prilikom prikupljanja podataka o korisnicima tijekom korištenja portala, pridržavamo se zakonskih normi. To uključuje informacije o računalima i detalje o pružateljima internetskih usluga.

Uporaba podataka

Prikupljeni podaci koriste se isključivo kako bi se poboljšala kvaliteta naših usluga korisnicima. Vaši podaci neće biti otkriveni trećim stranama, osim ako zahtijevaju vlasti zbog kršenja zakona

Vaša prava

Imate pravo zatražiti brisanje svojih osobnih podataka, što možete učiniti kontaktiranjem nadležnih tijela. Za dodatne informacije, provjerite naše kontakt podatke.

Pristup informacijama

Saznajte više o svom pravu na pristup informacijama na našoj web stranici.

Kolačići i Umami

Koristimo uslugu Umami, koju sami poslužujemo, za prikupljanje podataka. Ove informacije se dijele anonimno. Ovakav način prikupljanja podataka je u skladu sa GDPR-om, i ne krši vašu privatnost.

Automatsko prikupljanje podataka

Automatski prikupljamo podatke o zapisima poslužitelja poput IP adresa i vrsta preglednika. Ovi podaci pomažu u upravljanju naše web stranice, poboljšanju korisničkog iskustva i razumijevanju kretanja posjetitelja.

Vrste kolačića

  • Kolačići sesije: Privremeni kolačići bitni za funkcionalnost aplikacija.
  • Trajni kolačići: Poboljšavaju korisničko iskustvo, zadržavajući informacije između posjeta.
  • Kolačići prve strane: Koriste se našom web stranicom za pravilno funkcioniranje i pohranu postavki.
  • Kolačići treće strane: Postavljeni su od strane vanjskih web stranica ili usluga, izvan naše kontrole.

Nužni kolačići

Ovi su bitni za našu web stranicu i njene usluge. Na primjer, omogućuju navigaciju i sigurnu prijavu. Njihova uporaba je nužna za funkcionalnost web stranice.

Kolačići za performanse

Ovi pružaju uvid u način na koji posjetitelji koriste našu web stranicu, poboljšavajući njenu funkcionalnost.


Vaša privatnost nam je važna. Stoga ne prodajemo, ne dijelimo i ne iznajmljujemo vaše osobne podatke trećim stranama. Ako imate bilo kakvih pitanja o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.